Over Ons

Motorcycle Highschool

Bij ons ben je aan het juiste adres voor reguliere een aangepaste rijopleidingen voor zowel motor als auto.

Veilig en met plezier leren rijden. Dat is waar wij in geloven. Persoonlijke begeleiding door eenzelfde instructeur aan de hand van een-op-een lessen. Een keer per jaar gaan we zelfs met (oud) leerlingen een dag op pad waar we onze gezamenlijke passie voor motorvoertuigen delen.

Persoonlijke Aandacht

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. We gaan namelijk samen het traject in. Zo sta jij er nooit alleen voor.

Neem contact op

Rene van den Bogaard

Erkend IBKI en KNMV instructeur

Maak kennis met Rene. Dankzij jarenlange ervaring, passie voor het vak en een enorme liefde voor motorvoertuigen, weet Rene zijn leerlingen te begeleiden naar de eindstreep. Rene is ook gespecialiseerd in ASS. Dat is een verzamelnaam voor autisme.

CONTACT

  • Willem Rosestraat 10, 5622 GH Eindhoven

  • 0623397272

  • Ma t/m Do: 08:00 – 20:00 | Vr, Za: 08:00 – 17:00

Persoonlijke Begeleiding

Motorcycle Highschool heeft bij Autismepunt een verdiepingscursus gevolgd om leerlingen met ASS beter te kunnen begeleiden.

Mila

” Ik heb goed geleerd dat een auto veel verantwoordelijkheid met zich meedraagt. Daarnaast heb ik het gevoel dat er veel rekening met mij gehouden is. En dat ik na veel moeite eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald is natuurlijk top ! René heeft altijd veel geduld gehad, ondanks mijn moeilijkheden om sommige handelingen op te pakken. Daarnaast heeft René er altijd op vertrouwd dat ik gewoon kan rijden. De tussentijdse toets was fijn om te kunnen oefenen voor mijn examen en hierdoor moest ik geen speciale vaardigheden doen tijdens mijn rijexamen. Daarnaast weet ik dat de kans op slagen groter is als je dit hebt gedaan. “

Impressie

Een lach op jouw gezicht. Het halen van een rijbewijs is meer dan alleen wat oefenen. Wij trekken jou over die spreekwoordelijke streep.

Meld je vandaag nog aan

En wie weet ervaar jij binnenkort wat vrijheid betekent

  • 06 23397272