Skip to content

Opleidingen

Het is meer dan alleen je rijbewijs halen

Reguliere en aangepaste rijopleidingen voor zowel de motor als de auto.

Onze opleidingen zijn op maat. Voor diegene die niet zo handig is of last heeft van bijvoorbeeld faalangst, kunnen we de rijopleiding afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Dat noemen we maatwerk in een rustige omgeving. Al onze rijopleidingen worden verzorgd door een KNMV en IBKI erkende instructeur.

Reguliere Rijopleiding  Motor

Al onze rijopleidingen (rijbewijs en trainingen) worden verzorgd door een IBKI en KNMV erkende instructeur en zijn op maat gemaakt.

Aangepast Rijopleiding  Motor

Ook voor diegene die niet zo handig is of last heeft van bijvoorbeeld faalangst is het mogelijk om het motorrijbewijs te halen. Dankzij een-op-een lessen, persoonlijke begeleiding en een schepje geduld.

Reguliere Rijopleiding  Auto

Al onze rijopleidingen (rijbewijs en trainingen) worden verzorgd door een IBKI en KNMV erkende instructeur en zijn op maat gemaakt. Aanhanger/Caravan training (halve dag) ook mogelijk.

Aangepast Rijopleiding  Auto

Voor diegene die niet zo handig is of last heeft van bijvoorbeeld faalangst, kunnen we de rijopleiding afstemmen op jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijke aandacht & begeleiding

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. We gaan namelijk samen het traject in. Zo sta jij er nooit alleen voor. Motorcycle Highschool heeft bij Autismepunt een verdiepingscursus gevolgd om leerlingen met ASS (een verzamelnaam voor autisme) beter te kunnen begeleiden.

E-Rijschool Omgeving

Via de E-Rijschool omgeving kun jij eenvoudig je eigen agenda beheren, lessen plannen, betalingen voldoen en nog veel meer. Je kunt zelf je eerste les direct boeken!

Een lach op jouw gezicht, dat is waar we het voor doen. Het halen van een rijbewijs is meer dan alleen wat oefenen. Wij trekken jou over die spreekwoordelijke streep.

Heropstap Training

Zijn de kinderen de deur uit en overweegt U weer op de motor te stappen? Dan zal U merken dat de techniek niet heeft stil gestaan, maar wellicht uw eigen motorvaardigheid wel. Om na lange tijd weer te gaan motorrijden, is het verstandig om eerst de motorvaardigheid weer op peil te brengen, met name de voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Daarom verzorgt “Rene van den Bogaard Motorinstructie” een dagcursus met die aandachtspunten, om de motorvaardigheid weer op niveau te brengen zodat U weer veilig en met veel plezier aan Uw nieuwe motorcarrière kunt beginnen.Dagdeel 1: ±3,5 uur voertuigbeheersing. Dagdeel 2: ±3,5 uur verkeersdeelneming. Voor de motor en de kleding kan worden gezorgd. Heropstaptraining 7 uur € 402,50. Heropstaptraining eigen motor 7 uur € 350,-

Aangepaste Rijopleidingen

Voor diegene die niet zo handig is of last heeft van bijvoorbeeld faalangst, autisme, ADHD of rijangst, kunnen we de rijopleiding afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Dat noemen we maatwerk in een rustige omgeving. Onze instructeurs zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van ASS. ASS is een verzamelnaam voor autisme en ja, je kunt leren motorrijden met autisme! Deze rijopleidingen duren daarom ook iets langer dan reguliere opleidingen want wij willen er voor zorgen dat jij de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient. Wel moet je een medische keuring ondergaan en een rijtest bij het CBR afnemen maar waar een wil is, is een weg.

Bike Safety Training

Hoe beter jij jouw voertuig beheerst, des te meer kun je hier van genieten. Onze Bike Safety Training duurt een hele dag. In de ochtend gaan we ons richten op de voertuigbeheersing. De middag staat in het teken van bochtentechniek en risico vermijdend rij-gedrag. We bieden ruimte aan maximaal 4 personen (met eigen motor) per groep.

Berg Trainingen

Het rijden in bergen vereist meer inzicht in het verkrijgen van informatie. Onze berg training neemt een volledige dag in beslag. We rijden met z’n allen naar de Eifel waar we de nadruk leggen op bochtentechniek. Dat betekent dat er een video analyse wordt gemaakt van het rijden in de bergen. We bieden ruimte aan maximaal 4 personen (met eigen motor) per groep.

E-Rijschool Omgeving

Via de E-Rijschool omgeving kun jij eenvoudig je eigen agenda beheren, lessen plannen, betalingen voldoen en nog veel meer. Je kunt zelf je eerste les direct boeken!

Een lach op jouw gezicht, dat is waar we het voor doen. Het halen van een rijbewijs is meer dan alleen wat oefenen. Wij trekken jou over die spreekwoordelijke streep.