Skip to content

Over ons

Motorcycle Highschool

Bij ons ben je aan het juiste adres voor reguliere en aangepaste rijopleidingen voor zowel motor als auto.

Veilig en met plezier leren rijden. Dat is waar wij in geloven. Persoonlijke begeleiding door eenzelfde instructeur aan de hand van een-op-een lessen. Een keer per jaar gaan we zelfs met (oud) leerlingen een dag op pad waar we onze gezamenlijke passie voor motorvoertuigen delen.

René Van den Bogaard

Maak kennis met René van den Boogaard. Erkend IBKI en KNMV instructeur. Dankzij jarenlange ervaring, passie voor het vak en een enorme liefde voor motorvoertuigen, weet René zijn leerlingen te begeleiden naar de eindstreep. René is ook gespecialiseerd in ASS. Dat is een verzamelnaam voor autisme.

Samen met Biqer organiseren wij ook regelmatig diverse rijtrainingen waarin het beter leren rijden centraal staat. 

Persoonlijke aandacht & begeleiding

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. We gaan namelijk samen het traject in. Zo sta jij er nooit alleen voor. Motorcycle Highschool heeft bij Autismepunt een verdiepingscursus gevolgd om leerlingen met ASS (een verzamelnaam voor autisme) beter te kunnen begeleiden.

E-Rijschool Omgeving

Via de E-Rijschool omgeving kun jij eenvoudig je eigen agenda beheren, lessen plannen, betalingen voldoen en nog veel meer. Je kunt zelf je eerste les direct boeken!

Een lach op jouw gezicht, dat is waar we het voor doen. Het halen van een rijbewijs is meer dan alleen wat oefenen. Wij trekken jou over die spreekwoordelijke streep.